18 Ekim 2010 Pazartesi

Tartıda rekor; 88 kiloya ulaştım

Geçenlerde tartıldım ve 88.2 rakamını gördüm tartıda. Hayatım boyunca görmüş olduğum en büyük rakam. Yani sigarayı bıraktıktan sonra geçen 4,5 aylık süreçte 8 kilo aldım.

Ama fena göbek yaptım :(

12 Ekim 2010 Salı

4 aydan fazla zaman oldu; Sigara İçmiyorum!

Merhabaa sevgili günlük...
Yine uzun zaman oldu yazamadım, ihmal ettim seni.
Ama korkma hala sigara içmedim. Defalarca yanımda sigara içildi, defalarca sigara içilen ortamlarda bulundum. Ama içmedim. Bazen şeytan dürtüyor tabi, "Ulen iç bi tane n'olcak sanki" "Herkes içiyor kimse bırakmıyor, alemin en akıllısı senmisin" diyerekden... Ama tabiki bunlar sadece şeytan dürtüsü... Sigara içme isteği yok.

Bıraktım sigarayı...

"O çakmak mutfaktaki tüpün çakmağı, ben 4 buçuk aydır sigara içmiyorum" diye cevapladım, ben tam yukarıdaki satırları yazarken "Bu çakmak sizin mi?" diye sormuştu ofisden bir iş arkadaşımız.
O çakmak nerden çıktı diye soracak olursan günlük, o çakmakla o arkadaşımıza aldığımız pastanın mumlarını yakmıştık :) Pasta da çok güzeldi tabi.. Aslında sadece pasta değil bütün yiyecek ve içecekler daha güzel artık. Sabahları kalkar kalkmaz yine kahvaltı yapma isteği duyuyorum ama bu eskisi gibi sigara altı yapmak için değil.